2009-03-10

Black Hearted Love

Harveygillerin en dişisi, sesinde binlerce yaşam, onbinlerce anı barındıran güzel kadın PJ Harvey yeni albümü A Woman A Man Walked By'da yanına kadim dostu John Parish'i de alarak hayatımıza yeni sevinç, çılgınlık ve hüzünler katacağının ilk sinyallerini vermiş durumda. Albümden çıkan ilk single Black Hearted Love piyasaya çıktı ve albüm de ay sonunda raflardaki yerini alacak. Bu arada Black Hearted Love'u paylaşıma açan bir çok blogun 2 gün içerisinde kendisini imha ettiğini gözlemlediğimden ötürü Black Hearted Love'u kendi çabalarınızla edinmeniz gerektiğini belirtmekten başka birşey gelmiyor elimden, zira bir süredir severek takip ettiğim 2, 3 yıllık bloglar yitip gitti gözlerimin önünde. Belki de bir sevinç anı idi o kararı verdikleri an. Zira yeni bir PJ Harvey şarkısı söz konusuydu. Ancak Island Records'un ajanları konuyu sıkı takip ettiklerini gösterdiler ve bu yüzden işi sağlama almakta fayda var diye düşünüyorum.


30 Mart'ta piyasaya çıkacak olan A Woman A Man Walked By'ın prodüktörlüğünü PJ, John Parish ile birlikte yapmış, albümün miksajını da To Bring You My Love'dan beri PJ'in hemen her albümüne elini sürmüş usta prodüktör Flood yapıyor. Yahu kim bu John Parish diyecek olursanız da aslında bay J.P. Flood'a To Bring You My Love'da yardım etmiş bir prodüktör. PJ ile tanışıklığı da buradan, sonra birlikte yine PJ ile birlikte turnede gitar çalmış, akabinde Dance Hall at the Louse Point albümünü yayınlamış akabinde 16 Horsepower, Goldfrapp gibi gruplara da prodüktörlük yapmış.

Apartman merdivenlerinde böyle bir görüntü ile karşılaşsanız ne tepki verirdiniz?

Bu arada Black Hearted Love üzerine Harveygillerin en multienstrümentalisti Mick Harvey'den Everything is Fixed ya da Slow Motion Movie Star dinlemeniz tedirgin bir huzurun gerilimli dinginliğini tüm tüylerinizde hissetmenize sebebiyet verebiliyor.

2 yorum:

Travis and Tyler Durden dedi ki...

"Senin kimin kimsen yok mu kızım böyle baldır bacaan açıkta dışarda kalmışın bu soğuk kış günü" derdim.

headcleaner dedi ki...

denmez ööle ayıp apartmana pj gelmiş bi içeri buyur eder insan, bi çay bi pijama

Heliantus Annus

Su perisi Clytia, Apollo'ya ölesiye aşıktır. Apollo ise Leucothea'ya aşık olduğundan beri onunla ilgilenmemektedir. Clytia, Apollo...